miercuri, 26 decembrie 2012

Și din nou ce....CONCURS:D


      Știu că în ultima vreme am postat numai despre concursuri dar promit ca ma voi revanșa...am sa fac toate recenziile la Academia Vampirilor, ultimele volume din seria Vampirii Sudului, seria Casa Nopții...și încă multe altele...o da avem ceva treabă:))
      Dar acum să ne întoarcem la treburile noastre. Cum am zis fetele de la Fantasy Books, Lucky Books și I`m wide awake au lansat un cuncurs cu temă publicitară pentru cartea Cicada.
      Mă simt atât de norocoasă!!!
      Mai jos va las articolul de pe Lucky Books în care aveți toate detaliile despre minunea asta de Crăciun :D
     

            Pentru ca decembrie este recunoscuta international ca fiind luna cadourilor, noi – Laura, Ramona si Sabrina, ne-am gandit sa contribuim la aceasta bucurie organizand pentru voi primul concurs Cicada, din cadrul campaniei de publicare gazduita de blogurile noastre. Puteti vedea despre ce este vorba aici.
Daca veti participa si veti fi suficient de norocosi sa si castigati, veti avea sansa nu numai sa cititi cartea care a facut furori prin randurile de cititori, dar si sa va bucurati de niste premii interesante, care dupa parerea noastra, va vor incanta. :D
Ii multumim nespus de mult lui Belle Whittington, pentru tot sprijinul acordat si pentru ca a scris o carte superba, ce a ajuns incet incet la inimile noastre.
Acest post va fi publicat pe toate cele 3 bloguri care au realizat campania de publicare, si anume :
Concursul va dura pana pe 19 ianuarie urmand ca pe data de 20 sa anuntam castigatorul. Sper sa va inscrieti in numar cat mai mare la concurs.
Si acum regulile :
- sa lasati un comentariu pe unul din blogurile participante la campanie la aceasta postare care sa includa : numele vostru , adresa de e-mail cu care urmariti blogul ;
- sa votati pentru Cicada – pe Luckybooks12 nu puteti vota;
- sa raspundeti la intrebarea: Ce parere aveti despre Cicada?Doriti ca Cicada sa fie publicata in Romania?
- Pentru 2 intrari sau o intrare in plus lasa-ti comentariul si pe celelalte 2 bloguri participante la concurs;
- Pentru 5 intrari in plus postati pe blogul vostru despre concurs;
Premiul consta intr-un volum paperback din Cicada semnat alaturi de cateva swaguri semnate.
 
Va multumim!
Ramona, Laura, Sabrina
Iar pe final vă las cu următoarea melodie...papa!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu